Mycket att göra

Både idag och igår har man varit väldigt flitig. Igår fick jag ringt till ett ställe, sprungit och när jag var på bibloteket ringer vaktmästaren. Jag fick hem snabbt så de kunde ändra på dörren. Vi vill ha vanligt lås på dörren så man slipper ev bli utelåst igen. Igår var pojken och handlade åt mig eftersom jag hade feber på kvällen.
Sedan pratade man lite med nina på kvällen. Saknar henne men ses på fredag=)

Idag var jag iväg och lämnade ett brev om jobb och sen har man postat brev också. Ludde fick sig ett bad idag. Nu har man beställt lite från HM och när pojken kommer skall man ner till Ica. Nu ska jag dock sätta mig och plugga. Jag längtar till fredag:)
I helgen var vi i höör och såg först två halvkassa filmer halva wolfman men pojken tyckte den var jätte dålig så vi stängde av den. Vi såg dock hela filmen drag me to hell men ingen film jag tycker man ska ödsla sin tid på. efter denna film såg vi Tarzan disney filmen och åt popcorn till den och någon jävel hade mitt i drag me to hell kastat någon sås på fönstret. Fan vad jag hoppade till och arg var jag också.
allmännt | | Kommentera |
Upp