Händelse rik vecka

Denna veckan har gått iväg i rekord fart för mig. Förra söndagen hämtade pappa mig och vi åkte till halmstad. I veckan har jag sprungit, pluggat en massa och kollat på annat boende. I tisdags var vi hos min syster och fikade. I torsdags var jag i stan och fick håret fixat hos frisören. Efter det åkte vi förbi Kina livs i Halmstad och jag fick handlat nudlar. Sedan inom djuraffären och fick köpt ben till vovven. Efter det åkte vi och handlade.
 I fredags åkte jag in till stan och träffade Sara vi var och fikade på Espresso House och efter det gick vi lite i butiker. Vi gick sedan bort till Peter Beier butiken för min mormor fyllde år i veckan så skulle bjuda på lite choklad. Hon köpte också ltill sig:)
 
Efter det gick jag hem till mormor och fikade och sedan hämtade pappa mig. På kvällen skickade jag in min veckouppgift till läraren. Lördagen gick jag upp 6.20 och gick en stor runda med vovven. Efter det var det att packa ihop , duscha, äta frukost och gå en till runda med vovven. Sen lastade vi in i bilen och körde mot skåne. Vi åkte inom ikea i Helsingborg och jag fick köpt ett nytt dvd bokhylla och nya tallrikar. Tyckte dessa var ursnygga:
Efter det körde vi hem till mig och tillsammans med sambon fikade vi. Sedan gick jag och sambon och handlade på Ica och hämtade ut vovvens matställning. Vi monterade ihop dvd hyllan och plockat iordning. På kvällen åt vi falafel och kollade på berättelsen om Pi. Lite drygt var det när vi skulle lägga oss en granne längre bort hade fest men denna gången fick vi sova hela natten.
 
Lite blandade känslor hade man för denna film. Det var vissa bitar man störde sig på men annars var den bra. Idag blir det att ta det lugnt och tvätta senare idag. Nu skall jag ut och springa. Ni som läser detta ha en fortsatt trevlig helg:)
| | Kommentera |
Upp