Kraftig Storm

Nu är man tillbaka i Skåne igen för helgen har spenderats i Halmstad. Jag körde till Ystad i fredags för att hämta upp älsklingen och innan dess hade jag gått med hundarna, sprungit, duschat och packat för resan. På vägen mot Halmstad körde vi inom Ängelholm för att äta på Mcdonalds. Sedan körde vi raka vägen hem till min pappa. På lördagen fick åkt inom djuraffären i stan för att köpa mat till Diva. Vi var även inom Biltema skulle köpt en korg till hundarna men den var tyvärr slut:(

Sedan åkte vi inom Grizzly (djuraffär) och kollade där lite och köpt mer hundmat:)
Efter det hämtade vi Måns hos mlormor så han var ute hos pappa en stund och under tiden hjälpte Mats han med Telia bredband. När Måns åkt brände jag ut lite filmer på datorn och började göra pizza:) Vi kollade på Mumin vid maten. Sedan när Marcus somnat såg vi en katstrof film om förgiftat vatten i USA.

Idag fick vi satt på vinterdäcken och körde klockan två från Halmstad. Vi hann inom snabbt Willys i Lund och fick köpt hem lite grann. Nu är vi hemma och har fått ätit. Vi får se vad den här stormen leder till.
Ikväll blir det att se Beck filmen om nu inte strömmen går och äta Toffifee:)

allmännt | | Kommentera |
Upp