Påsk

På skärtorsdagen var man ute och sprang en sväng och motionerade hundarna. Sedan när älsklingen slutade så körde jag till Ystad där vi fikade med hundarna på Snuggels. Efter det körde till djuraffären och handlade mat till Diva och sedan hem för att packa det sista. När vi kommit en bit fick vi köra tillbaka för att jag glömt data sladden klantigt men som tur var hade vi inte kört särskilt långt. När vi kom till Halmstad lät vi hundarna busa lite på en äng och sedan åkte vi hem till min pappa.
Långfredagen gick åt till att lägga golv det var älsklingen och pappa sm la det och jag hjälpte till så mycket jag kunde och fixade mat och hundar. Jag han även få läst en del. På kvällen såg vi A walk to remember och gråter alltid i slutet av filmen men ändå vill man se om dem för så bra är den:)
Påskafton gjorde älsklingen och pappa det sista på golvet och min syster kom ut och fikade. Sedan senare under dagen körde vi till mormor för att hämta lite mat som hon gjort. Vi fick även varsitt påskägg.
Påskdagen har vi som de andra dagarna gått en långrunda med hundaran och jag fick klappat de söta sheltisarna. Sedan har vi varit och plockat vitsippor och satt på kyrkogården. Min syster var här och åt vid lunchen. Jag var ute för ett tag sedan och sprang en runda. Nu ska jag dock äta och sedan gå en långrunda med hundarna igen sen blir det väl att ta det lugnt ikväll och äta lite påskgodis:)
Imorgon under eftermiddagen kör vi hem igen. Jag tycker dessa dagarna har gått oerhört fort nästan för fort.
allmännt | | Kommentera |
Upp