många bollar i luften

Just nu har man rätt mycket att göra och känner att man skulle böv 48 timmar per dygn vissa dagar i veckan men man reder väl ut detta hoppas jag:)
Jag har rätt mycket med skola just nu så kommer kankse inte blogga på ett tag. Idag har man sprungit på morgonen och pluggat matte gick dock inte så bra idag hade svårt att koncentrera mig då tankarna går till allt som skall hinnas med. Jag åkte sedan till Ystad där jag träffade älsklingen på Willys och vi handlade hem en del varor så slipper man göra det på fredag:)
När vi kom hem åkte vi först inom djuraffären och köpte hundamt till Diva och sen väl hemma slängde jag ihop en potatisgratäng och så hjälptes vi att att städa. Älsklingen damsugade och då passade jag på att damma av. Har precis kollat klart på efterlyst och snart blir det sängen för ska försöka komma upp vettig tid i morgon bitti. Låg och drog mig lite i morse och trodde ett tag att jag drabbats av halsbränna men det försvann under dagen så skönt. Jag har haft halsbränna två gånger och det är inget kul alls.

Imorgon blir det att sitta en hel del med skola och hoppas min bok kommer imorgon som jag beställt.
allmännt | | Kommentera |
Upp