The Corner

Igår var jag och Annie på the Corner och de var riktigt skoj där trots att ja kände mig lite krasslig. Vi satt och snackade med dj:n halva kvällen sen innan tolv satte han igång musiken och vi dansade som bara den. Ja ville han skulle sätta igång en Akon låt men de hade han tyvärr inte men spelade en massa bra låtar ändå. Sedan efter ett fick ja bege mig hemåt och gick ut med hunden de första ja gjorde när ja kom hem. Sedan vid halv fem vaknade ja och hade riktigt ont i halsen och huvudet så tog en panodil och fortsatte sova till lite efter åtta. Ja gjorde en rejäl frukost som bestod av två rostade mackor och ett kokt ägg och ett glas oboy finns inget godare. Sedan körde ja lite försiktigt med pilates och in snabbt i duschen. Efter att gått med Ludde körde ja till stan och hämtade Annie och vi åkte till Eurostop. Vi gick inom HM och fick köpt lite och sen teknik magasinet. Sedan åt vi lunch i restaurangen och inan vi körde gick vi snabbt inom coop.
Vi körde inom Vallås lite snabbt och sen körde ja henne hem. Jag åkte hem och kände bara hur förkyld jag var och vilken huvudvärk jag fortfarande har. Nu ska man strax äta och se klart i love beth cooper en helt galen amerikanks film helt makalös i vissa scener men jätte rolig i andra scener. De är en sån film man bara ser en gång.
Imorgon vet ja dock inte vad som händer få se hur ja mår helt enkelt och ja hatar att vara såhär förkyld och huvudet känns som bly för tillfället.

allmännt | | 3 kommentarer |
Upp